VI REKOMMENDERAR

Level 1

Level 2

Level 3

Level 4

LEVEL 1 - NYBÖRJAR KIT

PROS & CONS
+ Smidig och liten
+ Många smaker
+ Kraftfull för sin storlek
+ Powerbank (Ladda påvägen)
+ Magnetisk konstruktion.
+ Anti-torr hit funktion
+ Knapplös

- Liten = Litet batteri
- Inget val av refillbara pods.

BO VAPING STARTER KIT

BO VAPING är franks märke och ett riktigt bra kit för dig som är totalt nybörjar och vill inte ha något kladd, spill, överkomplicerat system. Det blir inte lättare än så här, podsen kommer färdig fyllda, de skjuts in i batteriet (Inget skruvande, ingen knapp) och så inhallerar man som en vanlig cigg. Det finns många "Stängda system" ute på marknaden men ingen är lika prisvärd och bra som BO, det är den ända stängda produkten jag själv skulle rekommendera till någon, den håller mottet på alla nivåer. smak, nikotin, och ånga. Den väger bara 22 gram! man laddar den magnetiskt vilket är helt gudomligt skönt. bara 10cm lång och den har en anti-torr system som gör att du slipper bränt bomulls inhalleringar vid slut juice eller för hastig använding.

Vill du sluta röka men har svårt att hålla dig från fest rökningen, här är det perfekta valet. Smidig att ha med sig, inte lika hemskt att tappa bort som en mod på 1500:-

Det är lätt hänt att man som röker är ovan med laddningsbara produkter, man är van att bara kunna ta fram tändare och sätta igång. Så det kan vara väldigt irriterande när ens nikotinlevererare börjar blinka och säger "nej du får inge mer". Detta är ett misstag många gör genom att man bara köper 1st starter kit med 1st batteri. Köp 2st och bli nöjd och kvitt ciggen istället.

Level 1 Bo Paket Innehåller:
2st Bo e-cigg batterier
2st laddare
8st pods totalt (4st olika smaker)
<Podsen Räcker i ca 24-48 dagar>

PROS & CONS
+ "Hands-free kapabel"
+ Fyllbara behållare
+ Kraftfull för sin storlek
+ På och av funktion
+ Inhallations aktivering

- Liten = Litet batteri
- Skruvfunktion

Xeo Xtreme vapor - Clearomizer Starter kit (Version 2):

XEO är Ett tyskt märke som också är skapade för nybörjare och som har funnits med länge. Skillnaden här jämfört med BO är att du har valet själv vilken sort e-juice du vill använda. Tycker du det är kul att pröva olika smaker, vill du blanda egna? har du kompisar som kan blanda åt dig. Då har du kommit rätt som nybörjare. Den har samma automatiskta inhallations funktion som BO och därför känns mer som ecigg och är bra för nör nybörjare. Det finns en knapp men det är enbart för att slå på och slå av batteriet så att det håller längre. Smidig, ser ut som en cigg och lätt att använda.

Känns det konstigt och för krångligt med alla nya produkter på marknaden, är du en vanamänniska och vill inte höra "dubstep" när du kollar på din e-cigg då är detta ditt val. Man skruvar bara av toppen och fyller på sin e-juicer, sedan skruvar man på den på batteriet och snabb klickar tre gånger på knappen som sitter under batteriet (Som föreställer glöden på en cigg)

Level 1 XEO Paket innehåller:
2st XEO e-cigg batterier
2st laddare
2st Clearomizers (Behåller som du fyller med vätska)
3st 10ml smaker i 18mg.
<30ml Räcker i ca 21-42 dagar>

LEVEL 2 - UPPGRADERA

PROS & CONS
+ 400% större batteri än förträdaren
+ Barnsäker
+ Reglerbart luftflöde
+ Enkel konstruktion
+ Topp-luftflöde
+ Spott-spiral

+/- Intrigrerat batteri

- Väldigt varm vid använding
- Ingen indikation på luftflödet

XEO VOID VAPE STARTER KIT

Void är nästa nivå av det tyska märket XEO. Detta är för dig som kräver mer styrka i produkterna. Nu har du möjlighet att få ut rikligt med ånga men ändå fortsätta köra MTL (Mouth to lung - mun till lung). Inhallera in i munnen och dra ner i lungerna (Går inte på level 3 och 4).

Denna produkt levererar 3-5x så stora moln (ånga) som dess företrädare och där av även 3-5x så mycket smak. Detta leder också till att man drar ner på nikotinet. Vi rekommenderar 6-9MG nikotin. Den är designad med luftinflöde från toppen vilket gör att den inte kommer läka ståendes övertid som andra e-cigg gör. Den är även barnsäker (Bra för den nyblivna föräldern som vill hålla nere ciggen.) Den är i solid metal och håller bra. Har anti-spott spiral på toppen av munstycken för att förhindra att det kommer upp vätska vid använding när ångan blir varm.

Level 2 VOID Paket innehåller:
1st XEO VOID E-cigg
1st Ladd-sladd
1st Coil 0,6 ohm 5-pack
4st 10ml smaker i 9mg
<40ml Räcker i ca 20-30 dagar>

LEVEL 3 ENTUSIAST

PROS & CONS
+ 3000mah batteri
+ Mesh coils
+ ceramic coil
+ Feta moln!
+ Mycket smak
+ Nybörjarvänlig level 3
+ Reglerbart luftlföde

+/- Intrigrerat batteri

VAPORESSO CASCADE ONE PLUS STARTER KIT

Vaporesso är ett amerikanskt märke som har god känsla för kvalite, här har man ett bolag där man vet att ägarna själva använder sina produkter och det är alltid lovande för oss som konsumenter. Vaporesso har alltid varit innovativa och i fronten på e-ciggens utveckling och lyckats bra. Jag blir alltid glad när jag öppnar en ny produkt från vaporesso eftersom jag vet att här har man paketera med kärlek och kunden i åtanke. Nog om märket.

Själva produkten i säg är ett intrigrerat batteri på hela 3000mah (dubbelt så mycket som XEO VOIDEN.) med en separat cascade beast tank som har två olika coils att välja mellan. En mesh coild på 0.18 ohm som är en helt ny sorts förbrännare där bomullen som drar åt sig vätskan sitter på element som ser ut som ett nät och inte en spole. Fantiskt smak och ånga. Den andra förbrännaren är består av deras egna patenterade Cermaiska design, ger sjuktligt bra smak och ånga på bara 40W och har en förmåga att läka sig efter en torr-hitt (Nu behöver du inte byta coil om du råkar bränna).

Denna produkt används inte som en vanlig cigg. Man håller in knappen och inhallerar direkt i lungerna som en asmatisk medecin. Det känns konstigt och ovanligt till en början man lär sig och det tar knappt en kvart innan man vänjer sig.

Detta är för dig som inte vill titta bakåt. Du har antignen använt e-cigg förrut eller är helt sålt på iden med att börja vajpa och köra på hårt på en gång. Det är även nu som e-juicerna lyfts fram på riktigt och smaken börjar bli så intensiv att kvaliten på e-juicen blir extra hög. Rekommenderas starkt.

Level 3 Paket innehåller:
1st Vaporesso Cascade One plus.
1st Baby Cascade Tank 2ml.
1st Baby Cascade Coils-pack 3-pack
1st ladd-sladd
2st 40ml Nuclear Radioactive Short fills
2st nikotinshots
<80ml Räcker i ca 30-50 dagar>

LEVEL 4 AVANCERAT

PROS & CONS
+ Separata batterier
+ Reglerbar
+ Super snabb respons
+ Nybörjarvänlig RDA

- Hemskt att tappa bort på krogen.

VOOPOO DRAG MOD 157W

Låt oss erskänna ensak. Du är nu fast, vajpandet har tagit över och du kommer bli en samlar på mods och tankar från alla håll och kanter. Bra, då pratar vi samma språk. Den faktiskta egenskapen vid en två batteris mod är mer eller mindre densama från mod till mod, de flesta drar mellan 150-230W, Man kan reglere effekten, köra TC-läge, alla har 510 gängare. Man kan säga att standardadiseringen för mods är kommen. Så vad är egentligen skillnaden från alla märkerna och deras olika typer? Även om chippet är annorlunda i vissa så verkar alla ha samma funktioner och fungera lika bra. rätt? FeL, eller ja lite fel...

Man kan säga så här. Alla fungerar i princip likadant förrutom att vissa fungerar en nypa bättre. Jag köpte en fyra batteris mod från Ijoy när de var först på marknaden med just fyra batterier, dumt val... Den var DOA och kortslöt batterier direkt, hann inte ens trycka på knapp så rykte den som fan. Luktade knallpulver i lokalen i tre dagar. FIck en ny via garanti och den höll också på att smälla direkt, inte kul. Haft både SMOK kooper och Wismecs tre batteris moddar men ändå så levererade kangertech squonk modden med två batterier snabbare start och jämnare flöde. Just den saker gör en stor skillnad, den kan få din tank att spotta och bli väldigt blöt i ångan om man inte har en mod med ett chip som kan hosta ur sig rejält med power när det krävs. Så är du som mig och vill ha kall och torr ånga, så blir den saken riktigt viktig. Därför har vi valt ut VOOPOO DRAG Box mod, den har en avfyringsfart på 0,025 sekunder. Vill du ha snabbare får du köra mekaniskt. Den finns i flertalet färger och man kan skifta mellan locket om man vill samla på frägerna istället för hela modden.

Till denna fantastiska mod har vi valt att leverara en LOOP RDA. Den är extra lätt att installera coils i eftersom det sker uppifrån, dem är lätt böjda vilket ger mindre spittback. Det följer även med en manual, kan vara bra när man är nybörjare på RDA:S

Självklart har vi valt att skicka med 0,3 ohms coils, så att ni kan bygga er en dual coil stats på 0,15 ohm. Hur ska ni annars kunna få ut eran pang för pengarna, har man en 153W modd så vill man ju kunna köra över 100W!

Fördelen med icke intrigrerat batterier är ju att man kan köpa enbart nya batterier istället för en hel e-cigg och du kan ladda dem separat i en station. Vilket du också får med i paketet.

Level 4 Paket innehåller:
1st DRAG MOD
1st Ladd-sladd
1st LOOP RDA
1st låda med bomull
2st 16850 Batterier
2st Nuclear Radioactive 40ml
2st Nikotinshots
1st Laddare

KONTAKT

Tel. 076-8348822
info@nootflavours.se
Telefontider
Mån-Fre 08:00-10:00
Noot Flavours
Edeforsgatan 24 LGH 1203
97439 Luleå
Sverige